روی آوردن پزشکان به دلارفروشی و مسافرکشی ، تبدیل مطب به آرایشگاه و کافی شاپ ، مهاجرت 12 هزار پزشک در 3 سال اخیر

به گزارش وبلاگ آقا ایرج، رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران گفت: مسائل معیشتی و عایدی اندک پزشکان، مهاجرت آنان را افزایش داده و دراین میان شرایط پزشکان جوان وخیم تر است و اغلب آنان امکان ازدواج و تأمین مسکن ندارند.

روی آوردن پزشکان به دلارفروشی و مسافرکشی ، تبدیل مطب به آرایشگاه و کافی شاپ ، مهاجرت 12 هزار پزشک در 3 سال اخیر

به گزارش وبلاگ آقا ایرج، ایرج خسرونیا رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران در آستانه سی و سومین کنگره سالانه جامعه پزشکان متخصص داخلی اظهار کرد: پزشکان هم مانند سایر صنوف باید زندگی نمایند و وقتی عایدیهای پزشک با هزینه های زندگی همخوانی نداشته باشد، مجبورند به شغل دوم رو بیاورند.

پزشکان جوان امکان ازدواج و تأمین مسکن ندارند

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران گفت: مسائل معیشتی و عایدی اندک پزشکان، مهاجرت آنان را افزایش داده است. تعداد زیادی از پزشکان و متخصصان نیز طبابت را رها نموده و به مشاغل دیگر رو آورده اند. شرایط پزشکان جوان وخیم تر است و اغلب آنان امکان ازدواج و تأمین مسکن ندارند.

هزینه 60 میلیونی مطب در ماه

وی گفت: هر پزشک برای اداره یک مطب ماهانه باید 50 تا 60 میلیون تومان برای اجاره مطب، هزینه آب و برق، مالیات، بیمه و حقوق منشی و مستخدم پرداخت کند، در حالی که چنین عایدیی ندارد.

خسرونیا گفت: در چنین شرایطی اغلب پزشکان مجبور هستند، در کنار طبابت شغل دوم یا سوم هم داشته باشند تا بتوانند هزینه های زندگی را تأمین نمایند. متأسفانه بسیاری از پزشکان عمومی، داخلی، عفونی و اطفال به طور جدی با مسائل مالی روبرو شده اند و عایدیهای آن ها برای ادامه زندگی کافی نیست.

تبدیل مطب به آرایشگاه و کافی شاپ

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران ادامه داد: شرایط مالی پزشکان به قدری ناگوار است که بعضی پزشکان به این نتیجه رسیده اند که مطب خود را تعطیل و به جای آن کافی شاپ یا آرایشگاه تأسیس نمایند.

روی آوردن پزشکان به مشاغل دیگر

خسرونیا ادامه داد: شرایط زندگی برای پزشکان بسیار وخیم شده است. پزشکانی داریم که مسافرکشی می نمایند. تعدادی از پزشکان شغل طبابت را رها نموده و به مشاغل دیگر رو آورده اند. بعضی بساز و بفروش شده اند، حتی بعضی از آنان به مسافرکشی یا دلارفروشی رو آورده اند.

وی ادامه داد: عایدی پزشکان نسبت به کارمندان و کارگران در یک دهه اخیر رشد بسیار کمتری داشته است و به همین نسبت علاقه به فعالیت در رشته پزشکی و طبابت در کشور از بین رفته است. اغلب پزشکان باید با عایدیی اندک زندگی نمایند و هر سال هم باید مبلغ زیادی را به اداره مالیات و بیمه پرسنل پرداخت نمایند.

مهاجرت بیش از 10 هزار پزشک از کشور

وی گفت: بسیاری از پزشکان حتی پزشکان متخصص و فوق تخصص به دلیل مسائل مالی از کشور مهاجرت نموده اند. در 3 سال گذشته حدود 10 تا 12 هزار پزشک از کشور مهاجرت نموده اند.

خسرونیا اضافه نمود: این مسائل باعث شده با اینکه در سال های اخیر تعداد زیادی دانشجوی پزشکی در کشور تربیت و فارغ التحصیل شده اند و ظرفیت رشته های پزشکی بیش از حد معمول شده است اما باز هم در بیشتر منطقه ها کشور با کمبود پزشک روبرو هستیم. اگر مسئولان هر چه زودتر برای برطرف این مسائل اقدام ننمایند، آینده پزشکی کشور و سلامت مردم با مخاطرات بسیار جدی روبرو می گردد.

سی و سومین کنگره سالیانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران 23 تا 26 خرداد در سالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می گردد. در این کنگره هشت سمپوزیوم و سه کارگاه تخصصی برگزار و نتیجه پژوهش آینده طب داخلی ایران رونمایی و اعلام می گردد.

منبع: همشهری آنلاین

به "روی آوردن پزشکان به دلارفروشی و مسافرکشی ، تبدیل مطب به آرایشگاه و کافی شاپ ، مهاجرت 12 هزار پزشک در 3 سال اخیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روی آوردن پزشکان به دلارفروشی و مسافرکشی ، تبدیل مطب به آرایشگاه و کافی شاپ ، مهاجرت 12 هزار پزشک در 3 سال اخیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید