میوه ای خوشمزه که فشار خون و خطر سکته مغزی را کاهش می دهد

به گزارش وبلاگ آقا ایرج، لیکوپن که در بسیاری از میوه ها وجود دارد، یک آنتی اکسیدان شناخته شده است که باعث کاهش خطر سکته مغزی و بعلاوه کاهش فشار خون می گردد.

میوه ای خوشمزه که فشار خون و خطر سکته مغزی را کاهش می دهد

به گزارش وبلاگ آقا ایرج، خربزه یکی از برترین میوه های تابستانی به شمار می رود. طبیعت خربزه از نظر سردی و گرمی معتدل و تر (رطوبتی) است که هرچه شیرین تر باشد گرمی و تری خربزه بیشتر است. خربزه برای تقویت اشتها مفید است و دارای ویتامین های A و B و C است و دارای کلسیم، پتاسیم، فسفر و ضد سرطان و ضد انعقاد خون و سکته است.

این میوه در درمان سل، سوختگی های روی پوست، عطش، کم خونی، بی اشتهایی، نرم کردن سینه، نقرس، سنگ کلیه، کمبود شیر مادران، خشکی پوست و…، مفید است. بعلاوه خربزه چون دارای قند است اثر مفیدی در اشخاصی که مبتلا به سل ریوی و یا کم خونی های مختلف هستند، برجای می گذارد.

ویتامین A موجود در آن سلول های بدن را ترمیم نموده و یکی از عوامل تجدید جوانی می گردد. خربزه و طالبی سرشار از آب بوده و برای برطرف عطش و تقویت اشتها مفید و مؤثر هستند. بر همین اساس، هندوانه نیز سرشار از مواد مغذی است.

هندوانه غنی از پتاسیم و ویتامین های A،C و B است. اما آنچه باعث رنگ قرمز هندوانه شده است، وجود لیکوپن یک آنتی اکسیدان است. مطالعات و تحقیقات متعددی از مزایای مفید لیکوپن حکایت کردند.

این ماده یک آنتی اکسیدان شناخته شده است که باعث کاهش خطر سکته مغزی و بعلاوه کاهش فشار خون می گردد. اگر چه ممکن است هندوانه فیبر بسیار زیادی نداشته باشد، اما کالری و چربی کمی دارد و حاوی میزان زیادی آب است.

منبع: همشهری آنلاین

به "میوه ای خوشمزه که فشار خون و خطر سکته مغزی را کاهش می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "میوه ای خوشمزه که فشار خون و خطر سکته مغزی را کاهش می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید