طرز تهیه شربت زردآلو؛ مناسب روزهای گرم تابستان!

به گزارش وبلاگ آقا ایرج، تابستون، فصل میوه هاى پر خاصیت و رنگی رنگیه که کلی کارای خوشمزه میشه باهاشون انجام داد! از خشک کردن میوه ها برای شب های بلند زمستون، تا مربا و کیک و شیرینی و شربت و دمنوش و لواشک و غذا و ترشی و شور. امروز می ریم سراغ زردقناری این باغ آباد تابستونی؛ یعنی زرد آلو. زردآلوها را میتونید خشک کنید، برگه زردآلو یا مربا زردآلو، لواشک، کیک و تارت زردآلو درست کنید.

طرز تهیه شربت زردآلو؛ مناسب روزهای گرم تابستان!

اما رسپی امروز مربوط میشه به شربت خوشرنگ و دلچسب زردآلو که آب رو آتیش بعد ازظهر های داغ تابستون خونه نشینی بشه.

البته میشه موقع پخت مربا شربت هم بگیریم. اما این دستور مخصوص اونایی که مربا خور نیستن.

مواد اولیه لازم برای تهیه شربت زردآلو
زردآلوی رسیده بدون هسته250 گرم
شکر250 گرم
آب400 گرم
گلاب1قاشق غذا خوری
زعفران (اختیاری)یک الی دو پر

مراحل تهیه شربت خنک زردآلو:

  1. زردآلوها را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم.
  2. 200 گرم از شکر را با 200 گرم آب روی حرارت می گذاریم به مدت نیم ساعت؛ اگر در این مدت روی آب کف جمع شد، با قاشق آن را جمع می کنیم.
  3. بعد از نیم ساعت زرد آلوها را از شربت خارج می کنیم.
  4. 50 گرم به جای مانده شکر و 200 گرم دیگر آب به شربت اضافه می کنیم و با حرارت تند آن را می جوشانیم تا به قوام دلخواه برسد.
  5. اگر دوست داشتین شربت خوشرنگ تر باشد، در این مرحله زعفران سایده را به شهد اضافه کنید.
  6. زمانی که شربت به قوام دلخواه رسید، گلاب را اضافه می کنیم.
  7. شربت را از روی حرارت بر می داریم و بعد از خنک شدن، داخل بطری می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.
  8. زمان مصرف، شهد را روی یخ ریخته و آب اضافه می کنیم و بعد از حل کردن شهد داخل آب میل می کنیم.

با به جای مانده زردآلوها چه کنیم؟

اون زردآلوهایی که از شهد خارج کردیم رو دور نندازین!

  • اون زردآلوهارو میشه فریز کرد و باهاش بستنی درست کرد یا کنار بستنی ریخت و نوش جان کرد.
  • میتونید حتی بین لایه کیک بریزید و طعم زردآلو رو به کیک هاتون اضافه کنید.

امیدوارم درست کنین دوست داشته باشین و لذت ببرین. نوش جان! راستی اگر دوست داشتید طرز تهیه بقیه شربت های تابستونی رو ببینید، به مقاله انواع شربت در وبلاگ آقا ایرج بلاگ سر بزنید.

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه شربت زردآلو؛ مناسب روزهای گرم تابستان!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شربت زردآلو؛ مناسب روزهای گرم تابستان!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید