طرز تهیه لواشک آلو در آپارتمان بدون احتیاج به آفتاب

به گزارش وبلاگ آقا ایرج، اگر قصد درست کردن لواشک در خانه را دارید این مطلب را تا خاتمه مطالعه کنید؛ چرا که یکی از ساده ترین روش های طرز تهیه لواشک را به شما آموزش داده ایم.

طرز تهیه لواشک آلو در آپارتمان بدون احتیاج به آفتاب

لواشک جز خوراکی های خوشمزه است که از کوچک تا بزرگ آن را دوست دارند. با میوه های متنوع می توان در خانه لواشک درست کرد؛ اما استفاده از آلو برای درست کردن لواشک آلو بسیار پیشنهاد می گردد و هواداران بسیاری دارد؛ طرز تهیه لواشک آلو نیز مانند سایر میوه ها بسیار راحت است با این تفاوت که در کنار خوشمزه بودن آن، خواص بی نظیری برای بدن دارد؛ در نتیجه شما می توانید یک خوراکی بسیار خوشمزه و پر خاصیت را با خیال راحت به بچه ها خود بدهید. برای آشنایی با ساده ترین طرز تهیه لواشک آلو در خانه، تا خاتمه این مطلب همراه وبلاگ آقا ایرجمگ باشید.

مواد لازم برای تهیه لواشک آلو

  • آلو سیاه 1 کیلوگرم
  • آب نصف لیوان
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه تهیه لواشک

برای درست کردن لواشک آلو و یا هر میوه دیگر، می توانید از دو روش بهره ببرید؛ یکی از این روش ها که بسیار قدیمی است و تقریبا مادرها و مادربزرگ های ما نیز از آن استفاده می کردند؛ آن هم قرار دادن لواشک در آفتاب بود؛ اما با توجه به اینکه امروزه بیشتر خانه ها آپارتمانی است و از حیاط محروم هستند؛ امروز در این مطلب قصد داریم روشی را به شما آموزش دهیم تا بتوانید در آپارتمان نیز برترین لواشک را درست کنید.

مرحله اول طرز تهیه لواشک آلو در فر

ابتدا آلوها را در ظرفی شسته و هسته های آن را درآورده کنار بگذارید؛ می توانید از ترکیب آلو زرد و آلو سیاه بهره ببرید تا رنگ لواشک بهتر گردد. یا اینکه می توانید از ترکیب آلو، سیب و زرد آلو بهره ببرید و لواشک چند میوه داشته باشید.

مرحله دوم

در این مرحله از طرز تهیه لواشک آلو ابتدا آلوها را در یک قابلمه مناسب ریخته و به آن نصف لیوان آب و نمک را اضافه کنید؛ اجازه دهید به مدت 15 دقیقه آلو ها درون قابلمه بپزند تا نرم شوند. سپس شعله گاز را خاموش نموده و اجازه دهید آلوها خنک شوند.

مرحله سوم

آلوها را بعد از خنک شدن درون آبکش بریزید و به خوبی آن ها را با دست فشار دهید تا عصاره آلو از صافی خارج گردد و درون قابلمه بریزد. بعد از آنکه آلوها را به خوبی از صافی رد کردید، قابلمه را مجدد روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید و در این مرحله شکر و نمک را با همان اندازه گفته شده به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم

البته گفتنی است که اندازه نمک و شکر در این روش طرز تهیه لواشک آلو کاملا سلیقه ای است؛ در صورتی که شما دوست داشته باشید طعم لواشک شیرین تر و یا شورتر گردد، می توانید اندازه آن را کم و زیاد کنید. سپس در این مرحله برای داشتن لواشکی خوش طعم و شفاف ضروری است هر چند دقیقه یکبار، کف جمع شده روی آلو را بردارید و دور بریزید.

مرحله خاتمهی طرز تهیه لواشک در فر

اجازه دهید مواد درون قابلمه 30 دقیقه روی شعله ملایم بماند تا غلظت لازم را به دست آورد؛ سپس آن را کنار گذاشته تا خنک گردد. در این فاصله ضروری است که فر را با حرارت خیلی کم روشن نموده تا گرم گردد؛ سپس سینی فر را چرب نموده و مواد لواشک را درون آن بریزید و اجازه دهید مواد 30 دقیقه درون فر بماند تا آب اضافه آن به خوبی تبخیر گردد. در نهایت آن را از فر خارج نموده و اجازه دهید چند روز در دمای اتاق و ترجیحا جلوی باد کولر باشد تا رطوبت آن به خوبی از بین برود.

طرز تهیه لواشک آلو در آفتاب

برای استفاده از این روش قدیمی، به یک سینی استیل احتیاج دارید که کف آن را به خوبی چرب نموده و سلفون بیندازید؛ سپس مواد لواشک را درون سینی ریخته در این مرحله توجه داشته باشید که قطر مواد را نباید نازک بگیرید؛ چرا که بعد از خشک شدن نازک تر هم می گردد؛ در صورتی که قطر لواشک خیلی نازک باشد، لواشک شما خشک و سفت می گردد.

در نهایت روی سینی را با استفاده از یک توری بپوشانید تا حشره وارد آن نگردد؛ سپس آن را در حیاط و یا روی پشت بام قرار دهید تا به مدت یک الی دو روز لواشک ها در معرض نور آفتاب باشند. در آخر هنگام طرز تهیه لواشک آلو به این نکته توجه داشته باشید که برای جلوگیری از کپک زدن لواشک ها، باید اجازه دهید به خوبی خشک شوند و بعد آن ها را جمع نموده و در یخچال نگهداری کنید.

منبع: پیام دلتا

به "طرز تهیه لواشک آلو در آپارتمان بدون احتیاج به آفتاب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لواشک آلو در آپارتمان بدون احتیاج به آفتاب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید