مصرف سیب زمینی سرخ شده می تواند زندگی شما را خراب کند

به گزارش وبلاگ آقا ایرج، یک مطالعه تازه از پژوهشگران چینی نشان داد که مصرف سیب زمینی سرخ شده، به ویژه سیب زمینی سرخ شده فرانسوی، با 12 درصد افزایش خطر اضطراب و 7 درصد افزایش خطر افسردگی مرتبط است و مردان جوان بیشتر تحت تأثیر قرار می گیرند.

مصرف سیب زمینی سرخ شده می تواند زندگی شما را خراب کند

این مطالعه در روز دوشنبه در مجله Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شد و تیم پژوهشی مشکوک است که مواد موجود در سیب زمینی سرخ شده، به ویژه آکریلامید، مسئول این افزایش خطر است که زمانی شکل می گیرد که بعضی از غذاهای مبتنی بر سیب زمینی سرخ می شوند.

دانشمندان یادداشت کردند که تمرکز طولانی مدت بر آکریلامید باعث می گردد که ماهیان زبرا بالغ اضطراب و رفتارهای افسرده نماینده نشان دهند. اداره غذا و داروی آمریکا هشدار داده که سطوح بالای آکریلامید باعث سرطان در حیوانات می گردد، اما خطر برای انسان دقیقاً واضح نیست.

نویسندگان با آنالیز داده های 140،728 نفر از مردم انگلستان در طول 11 سال، با استثنای کسانی که در دو سال اول مطالعه تشخیص افسردگی دریافت نموده بودند، به این نتیجه رسیدند.

پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که مصرف سیب زمینی سرخ شده با 2 درصد افزایش خطر افسردگی مقابل مصرف گوشت سفید سرخ شده مقایسه شده است. در کل، 12،735 مورد افسردگی و 8،294 مورد اضطراب شناسایی شدند و مردان جوان معمولاً بیشترین مقدار غذای سرخ شده را مصرف می کردند.

یافته های این پژوهش با یک مطالعه اخیر منتشر شده در برزیل که نشان داد مصرف بالای غذاهای بسیار پردسته بندی شده با افزایش خطر ابتلا به افسردگی در بین بزرگسالان برزیلی همراه است، سازگاری دارد.

یک مطالعه جداگانه که در دسامبر منتشر شده است، ارتباطی بین مصرف روزانه غذاهای بسیار پردسته بندی شده و کاهش شناختی در بین بزرگسالان شناسایی نموده است.

تحقیقات اخیر به افزایش نرخ تشخیصات سلامت روان اشاره دارند. براساس موسسه ملی سلامت روانی ، حداقل 21 میلیون بزرگسال آمریکایی در سال 2020، در بلندترین نقطه بحران COVID-19، حداقل یک حمله افسردگی شدید را تجربه نموده اند.

علیرغم نتایج شگرف، یوژانگ ، نویسنده این مطالعه، از دانشگاه ژجیانگ به شبکه سی ان ان گفت: به بدیهیات نیازی نیست در خصوص اثرات مخرب غذای سرخ شده نگران باشید.

در خاتمه، مقدار مصرف نیز مهم است.

اما نتایج پژوهشگران شک برانگیز بوده و سوالاتی درباره ترتیب وقایع بر می انگیزد. اولین مورد بحث این است که افسردگی یا تنفس نفسی می تواند عامل مصرف غذای باطله باشد یا برعکس.

دکتر دیوید کتز، که با این مطالعه مرتبط نبود، پیشنهاد داد که شاید افرادی که با سلامت روان خود درگیر هستند، به غذای راحتی روی آورده اند تا خود را آرام نمایند.

موسس موسسه غیرانتفاعی True Health Initiative به شبکه سی ان ان گفت: عامل انسانی این مطالعه ممکن است به همان چیزی اشاره کند که مدعی است: مصرف بیشتر غذاهای سرخ شده خطر افزایش اضطراب / افسردگی را افزایش می دهد. با این حال، راه های دلیل و معلولی می تواند به هر دو سمت هم میرود: افرادی با اضطراب / افسردگی بیشتر به غذای راحتی روی می آورند تا در پی تسکین کمی باشند.

اما جاناتان استی، روان شناس بالینی و مدرس دانشگاه کالگری، در توئیتر خود نوشت: من بیش از ده سال در یک محیط بیمارستانی کار می کنم و به افرادی یاری می کنم که افسردگی شدید دارند. سیب زمینی سرخ شده افراد را به بیمارستان نمی برد.

او به این نتیجه رسید که علم و آگاهی درباره سلامت روان، به معنای نگاه به آنچه که از عناوین بزرگتر است و درک این مطلب است که بیماری روانی چندعاملی است.

منبع: فوت و فن / nypost.com

به "مصرف سیب زمینی سرخ شده می تواند زندگی شما را خراب کند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مصرف سیب زمینی سرخ شده می تواند زندگی شما را خراب کند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید