مهمترین تاثیرات خوردن بادام
به گزارش وبلاگ آقا ایرج، انتخاب/عقل رایج این است که کالری یک کالری است - به عنوان مثال، 500 کالری سبزیجات همان 500 کالری بستنی است، آن ها فقط دارای مشخصات مغذی بسیار متفاوت هستند. اما یک مطالعه جدید این فرض را در خصوص بادام به چالش می کشد.

از ام اس ان، تحقیقات منتشر شده در مجموعه مقالات کلینیک مایو، 22 زن و مرد مبتلا به کلسترول بالا را مورد آنالیز قرار دادند که طی یک دوره سه ماهه یک سری مداخلات رژیم غذایی را انجام دادند.
دو مورد از این مداخلات شامل بادام بود که به مدت هفت روز متوالی خورده می شد و محققان ردیابی کردند که چه مقدار از این کالری ها قابل دسترسی زیستی هستند، به این معنی که به طور کامل به وسیله دستگاه گوارش جذب می شوند. در مداخله سوم از مافین هایی استفاده شد که از نظر فیبر، پروتئین و چربی با بادام مطابقت دارند.
آن ها دریافتند که پس از هضم، حدود 20٪ کالری مربوط به چربی موجود در بادام در دستگاه گوارش جذب نمی گردد. این بدان معنی است که کالری مصرف شده با بادام با میزان کالری جذب شده در بدن مطابقت ندارد. همچنین، شرکت نمایندگان در مطالعه علی رغم دریافت چربی و کالری بیشتر از بادام، وزن اضافه نکردند.
به عقیده پزشکان مسئله دسترسی زیستی با آجیل وجود دارد، به این معنا که میزان کالری موجود در این نوع آجیل ممکن است به همان اندازه جذب نگردد و این باعث می گردد این تصور که آجیل سالم است اما به دلیل محتوای چربی و کالری زیاد باید به میزان متوسط مصرف گردد، تغییر کند.
استفاده از شرکت نمایندگان با کلسترول بالا در این مطالعه از اهمیت برخوردار است زیرا این افراد به دلیل نگرانی در خصوص محتوای چربی و همچنین افزایش وزن، از خوردن آجیل پرهیز می نمایند.
طبق تحقیقات ثابت شده است که بادام به کاهش کلسترول و سلامت قلب متابولیک یاری می نماید. علاوه بر این، آن ها ویتامین ها، مواد معدنی و عناصر غذایی گیاهی را فراهم می نمایند، و آنها را به گزینه خوبی برای یک رژیم غذایی سالم تبدیل می نماید.
منبع: همگردی