روایت رئیس دانشگاه علم و صنعت از دانشجویی که 2 سال قبل درباره سیل آق قلا هشدار داده بود

به گزارش وبلاگ آقا ایرج، رئیس دانشگاه علم و صنعت با انتقاد از بی توجهی ارگان ها و سازمان ها نسبت به مقالات علمی و سرانجام نامه های دانشجویان کشور گفت: دو سال قبل یک دانشجو در سرانجام نامه کارشناسی ارشد خود نسبت به آسیب پذیری شهر آق قلا در برابر سیل هشدار داده بود.

روایت رئیس دانشگاه علم و صنعت از دانشجویی که 2 سال قبل درباره سیل آق قلا هشدار داده بود

جبار علی ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی وبلاگ آقا ایرج با اشاره به بی توجهی ارگان ها و سازمان ها نسبت به مقالات علمی و انتها نامه های دانشجویان کشور گفت: یکی از دانشجویان رشته مهندسی آب در دانشگاه تبریز 2 سال قبل تز آنالیز آسیب پذیری شهر آق قلا در برابر سیل را ارائه داده بود که این تز در مجله ای که دانشگاه علم و صنعت در انتشارش همکاری دارد، به چاپ رسید.

وی افزود: این دانشجو در قسمت نتیجه گیری تز خود آورده بود که آق قلا آسیب پذیرترین شهر استان گلستان است و در صورتیکه سیل در قسمت های بالایی مهار نگردد و روان آب ها از سمت جنگل به سمت شهر بیاید هیچ راهی وجود ندارد جز اینکه یا مشکل را حل نمایند یا شهر را جا به جا نمایند.

ذاکری ادامه داد: مشتری این انتها نامه چه نهادی است؟ شهرداری یا استانداری باید به این انتها نامه توجه می کردند اما این اتفاق نیفتاد؛ گاهی بعضی انتقاد دارند که دانشگاه ها چه می نمایند، این نمونه ای از صدها انتها نامه ای است که در دانشگاه های کشور کار شده یعنی دانشگاه کارش را نموده و عضو هیات علمی راهکار و پیشنهاد داده است اما باید اجرایی گردد؛ چه کسی باید توجه کند؟ سازمان های اجرایی باید مشتری این انتها نامه ها می شدند، سازمان اجرایی اگر میفهمد که پروژه ای درباره سیل آنالیز شده است، باید حمایت کند.

رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: از یک انتها نامه کارشناسی ارشد 5 میلیون حمایت می نمایند، این حمایت ها عددی نیست؛ میزان حمایت از انتها نامه دکتری که قطعا نتایج آن ملموس تر است، بین 10 تا 20 میلیون است؛ اگر دستگاه های اجرایی بدانند که چنین مطالعاتی وجود دارد و حمایت نمایند بسیاری از مسائل رفع می گردد، صدها انتها نامه درباره ایمنی حمل و نقل هوایی و جاده ها ارائه شده اما در کتابخانه های دانشگاه هاست.

منبع: خبرگزاری فارس

به "روایت رئیس دانشگاه علم و صنعت از دانشجویی که 2 سال قبل درباره سیل آق قلا هشدار داده بود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روایت رئیس دانشگاه علم و صنعت از دانشجویی که 2 سال قبل درباره سیل آق قلا هشدار داده بود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید