سه هزار مشترک تازه شاهرودی از نعمت گاز بهره مند شدند
به گزارش وبلاگ آقا ایرج، رییس اداره گاز شاهرود گفت: توسعه 30 کیلومتری شبکه گذاری در این شهرستان در دولت سیزدهم سبب برخورداری سه هزار مشترک نو از نعمت گاز شد.

غلامی گفت: در این مدت علاوه بر خدمت رسانی به متقاضیان نو واحدهای مسکونی و تولیدی در حاشیه شهرها، با گازرسانی به روستای تاش و ناحیه صنعتی قلعه نو خرقان، تعدادی از واحدهای تولیدی و گلخانه ها نیز در این منطقه از نعمت گاز بهره مند شدند.
وی با بیان اینکه ضریب نفوذ گاز در منطقه ها شهری شاهرود 100 درصد است، اضافه نمود: این مقدار در روستاهای شهرستان 75 درصد است که با اجرای برنامه های توسعه شبکه در یک سال آینده به بیش از 95 درصد خواهد رسید.
رییس اداره گاز شاهرود گازرسانی به دهستان طرود و روستاهای جنوب بیارجمند را از مهمترین طرح های توسعه شبکه در امسال دانست و ابراز داشت: با تخصیص اعتبار عملیات اجرایی این طرح ها نیمه نخست سال آینده شروع می گردد.
غلامی ادامه داد: با پیگیری های صورت گرفته 750 میلیارد تومان برای گازرسانی به روستای طرود و 450 میلیارد تومان نیز برای بیارجمند برآورد شده که در حال تصویب در سطح ملی است.
شهرستان شاهرود با بیش از 103 هزار مشترک گاز در شرق استان سمنان واقع شده است
وبلاگ آقا ایرج سمنان سمنان
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان