افزایش 48 درصدی مالیات کمر استان کرمان را می شکند

به گزارش وبلاگ آقا ایرج، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: سال جاری 48 درصد به مالیات استان کرمان اضافه شده که با این کار کمر استان می شکند و تاجران و بازاریان خرد ما بیچاره می شوند.

افزایش 48 درصدی مالیات کمر استان کرمان را می شکند

به گزارش وبلاگ آقا ایرج، دکترمحمدمهدی زاهدی امروز 24 مردادماه در جلسه شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با موضوع مسائل زغالسنگ با اشاره به قانون معافیت مالیات مستقیم و مسائل معادن زغال در این زمینه اظهار کرد: بعضی مالیات هایی که در استان کرمان گرفته می گردد، درست نیست.

وی اضافه کرد: سال جاری 48 درصد به مالیات استان کرمان اضافه شده که با این کار کمر استان می شکند و تاجران و بازاریان خرد ما بیچاره می شوند.

زاهدی با اشاره به اینکه افزایش مالیات استان کرمان پالس منفی را به همراه خواهد داشت، توضیح داد: ما اعتراض نموده و در این زمینه به وزیر و رییس جمهور نامه داده ایم و استان باید این مسئله را پیگیری کند.

به گزارش وبلاگ آقا ایرج، مهدی حسینی نژاد رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز در این جلسه گفت: سال ها مشکل زغال حل نشده و اگر با استفاده از ظرفیت شورای معادن استان بتوانیم کار را دنبال کنیم زودتر می توانیم مسئله را حل کنیم و شاید این امکان باشد از محل حقوق دولتی بحث چهار درصد حق بیمه را حساب کنیم.

لازم به ذکر است: در این جلسه درباره مسائل مربوط به حق بیمه 4 درصد مشاغل سخت و زیان آور در معادن زغالسنگ استان کرمان، پیگیری پرداخت بدهی ذوب آهن اصفهان به زغالسنگ کرمان، مسائل معادن در زمینه قانون معافیت مالیات های مستقیم و ... بحث و تصمیم گیری گردد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "افزایش 48 درصدی مالیات کمر استان کرمان را می شکند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش 48 درصدی مالیات کمر استان کرمان را می شکند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید