طرز تهیه سمبوسه با اسفناج؛ غذای عربی

به گزارش وبلاگ آقا ایرج، در گزارش زیر طرز تهیه سمبوسه با اسفناج؛ غذای عربی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه سمبوسه با اسفناج؛ غذای عربی

به گزارش، امروز قصد داریم طرز تهیه سمبوسه با اسفناج؛ غذای عربی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

آرد 4 پیمانه

خمیر مایه 2 قاشق غذاخوری

شکر 1 قاشق غذاخوری

نمک 1 و 2/1 قاشق مرباخوری

روغن نباتی 4/1 لیوان

شیر خشک 6 قاشق غذاخوری

آب داغ 1 و 4/1 لیوان

اسفناج 1 و نیم کیلو (پخته و ریز شده)

پیاز 5 عدد رنده شده

سماق 1 قاشق مرباخوری

رب انار 2/1 قاشق مرباخوری

پودر دارچین کمی

روغن زیتون 4/1 لیوان

آب لیمو 4/1 لیوان

* در ظرفی آرد، خمیر مایه، نمک، شکر و شیر خشک را با هم مخلوط کنید.

* آب داغ و روغن را به مخلوط اضافه نموده و هم بزنید.

* خمیر را با دست خوب ورز داده تا خمیر صاف و یکدستی حاصل گردد.

* خمیر را در ظرف سربسته در جای نسبتاً گرمی به مدت 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا خمیر به اصطلاح بیاید و حجم آن تقریباً دو برابر گردد.

* اسفناج، پیاز، سماق، نمک، رب انار و دارچین را با هم مخلوط کنید.

* مخلوط را به مدت 5 دقیقه در یک صافی بریزید.

* مواد را بین دو دست فشار دهید تا آب آن کاملاً برود.

* در آخر روغن زیتون را به مخلوط اضافه نموده به طوری که کاملاً جذب مواد گردد.

* برای تهیه سمبوسه روی یک سینی را آرد بپاشید و با وردنه خمیر را پهن کنید (قطر خمیر 1 سانتیمتر باشد).

* روی خمیر را یک لیوان از سر آن گذاشته و دور لیوان را با چاقو ببرید تا خمیر گردی حاصل گردد.

* کمی از مواد را برداشته در وسط خمیر بگذارید.

* اطراف خمیر را به صورت مثلث برگردانید به طوری که روی مواد را بپوشاند.

* سینی فر را چرب نموده آرد بپاشید و سمبوسه ها را با فاصله در سینی بچینید.

* سینی را در طبقه وسط فر که از قبل گرم نموده اید گذاشته و سمبوسه ها را به مدت 30 تا 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتی گراد بپزید تا زمانی که سمبوسه ها درست شوند و روی آن طلایی رنگ گردد.

منبع:تبیان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه سمبوسه با اسفناج؛ غذای عربی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سمبوسه با اسفناج؛ غذای عربی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید